Reviews from Snackbar 't West Twijzelerheide

Recent reviews

5.0
Gerk
2 June 2023

Altijd lekkere snack niks mis mee ga zo door

Gerda de Haan
28 May 2023
Teije
27 May 2023

Best genoag!

Rick
26 May 2023

Alles ging perfect. Prijs is redelijk. Eten is goed. Service perfect

Danielle
21 May 2023
Sjouke
17 May 2023

Alleen voortaan wel rietjes mee geven voor milkshakes haha

Margriet
17 May 2023

Was weer heerlijk

Filisa alma
17 May 2023
Kamminga
15 May 2023

De enige snackbar in Friesland waar nooit iets vergeten wordt, werkelijk iedereen is vrolijk en klantvriendelijk,het eten is heerlijk, topsnackbar!

Margriet
3 May 2023

Het was weer heerlijk.

Deboer
1 May 2023

Altijd goed

Marian
1 May 2023

Zoals gewoonlijk prima!

Nvt
28 April 2023

Afspraak was 18.05 klaar dat is helaas niet gelukt

JR
25 April 2023

Erg goede snacks en overheerlijke kipschnitzel.

M.Veenstra
18 April 2023

Een dikke pluim!

Rein
18 April 2023
Jan
12 April 2023

Keurig op tijd en heerlijke malse kipschnitzel!

Anna-Seaske
11 April 2023

Zeer tevreden, elke keer weer! Heerlijk eten, snel klaar, niet duur en super vriendelijk!

jan de boer
9 April 2023

prima kwaliteit eten. goede service. vriendelijke bediening

M.veenstra
8 April 2023

Prima

Bosklopper
7 April 2023
Jellie
6 April 2023
Margriet
2 April 2023
Petra Kemp
1 April 2023

Eten was weer lekker

P en H
1 April 2023

Ook zeer geschikt voor het houden van een familiefeest. Prachtige ruimte en heerlijk etenπŸŽ‰

Marijn
30 March 2023

Super , kipshnitzel echt super goed !

Monique
25 March 2023

Wij halen hier altijd onze snack. Geweldige snackbar met goede kwaliteiten.

Van ditmarsch
24 March 2023

Altyd heerlijk bij jullie Nooit geen klachten

Stefan
21 March 2023

Super goed en zeer vriendelijk personeel

Marijn de boer
14 March 2023

Super eten , kipshnitzel aanrader !

Ed
12 March 2023

Heerlijke patat en snacks. Perfecte prijzen.

van der Boon
11 March 2023

Heerlijk gegeten!! Zoals we gewend zijn bij snackbar 't West!!

Theo Terpstra
11 March 2023

nog steeds beste snackbar van noord Nederland

Scherjon
10 March 2023
Johnny
10 March 2023

Topperss

Janke
9 March 2023

prima

Margriet
4 March 2023
Deboer
2 March 2023

Heerlijk alleen patat was afgelopen 2 keren hard das jammer verder altijd alles super goed

Xx
27 February 2023
H. Kracht
24 February 2023
Symen
24 February 2023

Was heerlijk en snel klaar.

De boer
20 February 2023

Eten is altijd heerlijk , bestellingen altijd snel klaar ! Nog nooit iets slechts ervaren

kooistra
15 February 2023
De Vries
14 February 2023
Geert Van Kammen
11 February 2023
Alida
10 February 2023

Wij hebben heerlijk gegeten. De smaak was geweldig en goed. BedanktπŸ‘

janke
5 February 2023

best

Henk
4 February 2023
Margriet
29 January 2023

Het was weer heerlijk.

Margriet
22 January 2023
Meindert
22 January 2023

Aardappelschijfjes zaten heel veel harde en te lang gebakken schijfjes bij. Grote kipsnitzel? een half bakje. Erg karig Patat en andere snacks waren super, hoeveelheid goed

Bokito
29 December 2022

Het eten is daar altijd heerlijk en ze zijn zeer vriendelijk !

Cristien
29 December 2022
Familie van Lingen
24 December 2022

Het was weer heerlijk πŸ‘

frika del
20 December 2022

was lekker!!

Jelle Arjaans
16 December 2022
PH
14 December 2022

Altijd goed

Margriet
11 December 2022
Bouke
10 December 2022
Waldpyk
9 December 2022

Niet op aan te merken πŸ‘πŸΌ Altijd kwaliteit

Minke
9 December 2022
Van der Meulen
4 December 2022
Familie van Lingen
3 December 2022

Zoals gewoonlijk weer top πŸ‘πŸ‘

HANS
27 November 2022
Theo Terpstra
25 November 2022

Beste snackbar van noord Nederland

Bakker
20 November 2022

Gewoon top heerlijk gegeten

Monique
19 November 2022
Jellie Uitterdijk
17 November 2022

Heerlijke snacks en niet duur!!

Margriet
16 November 2022

Was weer lekkerπŸ‘

Gezina Dijkstra-Leegstra
14 November 2022
Monique
12 November 2022
VDV Cars
10 November 2022

Precies op tijd klaar, en erg goed en lekker.

Margriet
5 November 2022
Prima
1 November 2022
Margriet
29 October 2022

Het was weer heerlijk πŸ‘

Hans
23 October 2022

Lekker. Kwaliteit patat kipsnitsel

Luut
19 October 2022

Zo doorgaan

leo
10 October 2022
Martens
8 October 2022
Margriet
6 October 2022
Jan
5 October 2022

Via app besteld, precies op tijd klaar en goede smaak en kwaliteit. Top!

leo
27 September 2022
Petra Kemp
24 September 2022

Lekker eten en netjes klaar op tijd

Gerben
23 September 2022

3e week op rij dat we online bestellen, top eten, vooral de eigen gemaakt producten uit de keuken en goeie prijs in deze tijden!

Rennie
17 September 2022

Prima, goed heet , lekker

Ed
15 September 2022

Perfect eten voor echt een lage prijs.

Margriet
31 August 2022

Was weer heerlijk.

Berg
25 August 2022
leo
18 August 2022
Pieter
25 July 2022
Johnny
24 July 2022
Patrick
22 July 2022

Patat was lekker maar kipnugget waren net sponsen

Rein
21 July 2022
Gretha
20 July 2022

Was weer toppie!

leo
19 July 2022
Elzinga
16 July 2022
s dorenbos
15 July 2022

het eten is goed

Jitske
13 July 2022

Er zaten geen rietjes bij de milkshake. Verder was t eten goed en lekker.

Sipke
12 July 2022

het was weer dik voor elkaar.

Van der veen
12 July 2022
van der Veen
12 July 2022
Marije
11 July 2022

Vriendelijk personeel, goed eten. Prima snackbar!

Postma
8 July 2022

Lekker en niet duur voor ons de beste snackbar!

Tjalling Muller
7 July 2022

Altijd weer van zeer goede kwaliteit van harte aanbevolen

jan willem
7 July 2022
J.R. van der Veen
28 June 2022

Goede kwaliteit (het smaakte erg lekker) en stond precies op afgesproken tijdstip klaar.

leo
23 June 2022

het eten was goed maar de pinda was net water

Gerk
23 June 2022

Super service

Margriet
23 June 2022
Erik
22 June 2022

Was weer heerlijk zo als altijd πŸ‘ŒπŸ»πŸ”₯

P en H
4 June 2022

Wie wer hearlik πŸ‘Œ

Anoniem
2 June 2022

Altijd lekker eten bij het west. Afhaal mooi op tijd klaar! Aanrader!

Annie
27 May 2022

Lekker en goed eten ,de bediening is vriendelijk

Rennie
25 May 2022

Helaas was het eten deze keer lauw warm, terwijl ik heb staan wachten.

Gatsonides
20 May 2022
DΓ©sirΓ©e van der Heide
18 May 2022
Margriet
12 May 2022
Bakker
11 May 2022

Was weer toppie, ook altijd aardig bediening!!!!

Van der veen
29 April 2022
Magonda
28 April 2022

Wij hebben heerlijk gegeten!

lhaveman
27 April 2022

πŸ‘πŸ˜‹

Samantha
27 April 2022

Eten was snel na bestellen klaar, en we hebben heerlijk gegeten! En natuurlijk weer een welkom gevoel! Vrolijk en enthousiast personeel!

Durkie
24 April 2022

πŸ‘ŒπŸ˜‹

Wouter nijholt
23 April 2022

West burger is Top

Geke Wijbenga
22 April 2022
Filisa alma
20 April 2022

Altijd goedπŸ‘πŸ»

Angenieta
17 April 2022

Wij vinden de laatste tijd de patat niet echt lekker net is of is het anders En het is ook verschillend met hoeveel patat je krijgt soms hen je 4euro heb je heel veel of je besteld 7 euro en je krijgt heel weinig

Greetje Hoekstra
16 April 2022

Superr. Goede service en lekker eten.

J. Kempenaar
9 April 2022

Super eten!!

jan vd west
7 April 2022
Sj.Veenstra
4 April 2022

super,prima kwaliteit

Bernard Jansen
3 April 2022

Op tijd en lekker warm.

Geeske
2 April 2022

Lekker eten , vriendelijk personeel

Yvonne
31 March 2022
Wijtske
31 March 2022

We hebben heerlijk gegeten, top!

Loes
24 March 2022

Top!

Janke
23 March 2022
S.Wijngaarden
13 March 2022

Heerlijk gegeten

Van der heide
12 March 2022

Het was weer op en top. Zoals altijd.

jan vd west
6 March 2022
Sofia
6 March 2022

Op de afgesproken tijd klaar en een compliment voor de overheerlijke kipschnitzel.

Witteman
3 March 2022

Wij bestellen regelmatig kikastick met satesaus en super lekker maar deze keer waren ze keihard me mes ging er niet doorheen zo hard we hebben de buiten kant eraf gehaald πŸ˜– wij weten niet of we nog een keer bestellen.

Anoniem
1 March 2022
Dorenda
28 February 2022
anja de bruin
20 February 2022
Tanja
20 February 2022

Heerlijjj wie ut !!

Margriet
16 February 2022
Yvonne
16 February 2022

Heerlijk eten,moet een stukje rijden maar is altijd prima voor elkaar!!!

JS
16 February 2022
Klaver
13 February 2022

Weer uitstekend zoals we gewend zijn

.
5 February 2022

Zoals altijd tevreden alleen was deze keer de pindasaus wat waterig.

leo
4 February 2022
Renate
31 January 2022

Altijd goed eten!

jan vd west
30 January 2022
Geert v.d.Werff
30 January 2022
Hillie Hiemstra
22 January 2022
Alle Boefke
20 January 2022

Altijd top en lekker eten

janke
19 January 2022

verder best maar.wel even lezen als je er een opmerking bij de bestelling zet en juist het tegen over gestelde doet...

Ernst
13 January 2022

Heerlijk gegeten. En wat waren de frikadellen lekker een aanrader

Sjieuwke
12 January 2022
Van der veen
11 January 2022

Heerlijk broodje gezond

Danny
10 January 2022

Lekkerrrr

P en H
8 January 2022

Altyd bΓͺst itenπŸ‘πŸ‘

jan vd west
8 January 2022
Hopman
7 January 2022

Was weer heerlijk en mooi op tijd klaar!

Margriet
5 January 2022
P en H
4 January 2022

Altijd dik in orde Ook glutenvrij kun je hier heel goed terecht πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

S.Halbersma
30 December 2021

Heeft helemaal geen verbeterpunten nodig.Eten en bediening is altijd prima.

Pieter
29 December 2021

Gewoon top kwaliteit en op tijd πŸ˜€

Sylvia Douma
29 December 2021
jan vd west
24 December 2021
Ype
22 December 2021

zoals altijd lekker gegeten niks op aan te merken!!

Van der veen
16 December 2021
Brouwer
14 December 2021

Altyd pico bello!

Jelle
12 December 2021
J de boer
11 December 2021

Geen opmerkingen. Het was goed.

Jessica
8 December 2021
ina postma
7 December 2021

Was heerlijk de sparerib schotel vlees lekker gaar we hebben gesmuld

jan vd west
6 December 2021
Heerlijk
5 December 2021

Toppers!! Ga zo door!!!

De haan
5 December 2021

Heerlijk

J.K. Drewel
3 December 2021

Kwaliteit is goed

Martine Holtrop
2 December 2021

Eten is altijd super! Bestellen gaat altijd goed, tijd van afhalen klopt ook altijd, toppers!

Bauke de Roos
29 November 2021

Perfect

Imca Steringa
27 November 2021

Super lekkere snacks πŸ˜‹ en top service πŸ’ͺ🏻

leo
25 November 2021
Duuske
23 November 2021

Alles super

leo
12 November 2021
Jitske zwaagstra
12 November 2021

Heerlijke, verse doner kapsalon. Lekker vlees en goede patat er bij. Sausje er bij en in 1 woord: zalig.

www.delytsenico.nl
8 November 2021

Dikke prima zoals altijd!

HenP
4 November 2021

Ook glutenvrij kun je hier altijd terecht πŸ‘πŸ‘

xxx
2 November 2021

prima lekker gegeten!!

Van der Veen
2 November 2021
P en H
30 October 2021

Heerlijk eten......vriendelijk personeel

leo
29 October 2021
Simone ten Cate
26 October 2021
Van der Veen
23 October 2021

Heerlijk eten!

Van ditmarsch
23 October 2021

Ik vond de shoarmarol rouw van binnen dus nooit meer daar.kost toch geld helaas voor de hond zucht

Kooistra
22 October 2021

De snacks waren goed, maar de patat is de laatste tijd niet lekker. Veel te hard en vet, misschien overgestapt op een ander merk?

Marja Witteman
20 October 2021

Gisteren heerlijke spareribs gegeten , het was een menu en dat delen wij samen want we eten niet zoveel maar in dit geval had er nog wel zo een stuk sparerib erbij gemogen πŸ˜‹ super lekker!

Erwin Wessels
19 October 2021

Bestelling altijd in orde, nette prijzen en heel erg vriendelijk personeel. En het eten is altijd goed.

Margriet
16 October 2021
leo
15 October 2021
Marijke
14 October 2021

Lekker eten, goede prijs.

Marten Peter Wagenmakers
12 October 2021

Kipschnitzel was erg goed!

T Jonker
10 October 2021

Prima

Pieter en Hennie
10 October 2021

Altyd dik yn 'e oarder πŸ‘πŸ‘

Kamminga
9 October 2021

Helemaal top, prima website, alles werkt supersnel en het eten was heerlijk!

Hiemstra
3 October 2021

Heerlijk warm stokbroodje ham kaas !

Herder
19 September 2021
Margriet
18 September 2021
Van der Veen
17 September 2021

Goed eten en zeer vriendelijk!

De vries
8 September 2021

Keurig optijd en voldoende. Super

Stefan van der veen
7 September 2021

Heerlijk boordje gezond gehad aanrader

Oenejaap reitsma
4 September 2021
Bakker
4 September 2021

Was weeer lekkerrrrrr!!!!!

Siep
3 September 2021
Rennie Woudwijk
3 September 2021
JK
31 August 2021

Weer super!

Johnny
30 August 2021

ToppersssπŸ’ͺ

Herder
28 August 2021
Sytze kroontje
26 August 2021

Ut wie wer heerlijk.

Margriet
26 August 2021

Was super lekker

janke
26 August 2021
Koos Bosma
25 August 2021

Heerlijk eten beter dan in Burgum toppers

Corrie en elwin
21 August 2021
Pieter
21 August 2021
TH
21 August 2021

Top!

Margriet
20 August 2021
Alle Boefke
19 August 2021

Altijd goed en lekker dus vandaar dat we ook altijd daar bestellen

Erwin Wessels
19 August 2021

Eten stond klaar toen we het kwamen ophalen (was binnen een kwartier na bestelling). Erg lekker, en niet duur. En heel erg vriendelijk personeel.

Alle Boefke
13 August 2021

Is altijd goed en op tijd klaar en natuurlijk heel lekker πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Margriet
13 August 2021
Wijbenga
12 August 2021
Dieter Ansink
11 August 2021

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Gellie Postma
11 August 2021

Niet duur en lekker eten!

Pascal
10 August 2021

Zoals altijd goed!

Pruis
10 August 2021

Goed eten , vriendelijke personeel

Muis
17 July 2021
Van der Veen
17 July 2021
Margriet
15 July 2021

Het eten was heerlijk.

Wessel Nijboer
15 July 2021
leo
15 July 2021

eten was goed maar de pinda was net water

T Herder
14 July 2021
A. Slagveer
13 July 2021

Heerlijke schnitzel! En heerlijk gegeten. Fijne mensen!

Alida
10 July 2021

SatΓ© was goed Maar had gevraagd patat doorgebakken maar erg slof

Van der Veen
10 July 2021

Heerlijk broodje gezond

Steffen Aardema
9 July 2021
Alle Veenstra
9 July 2021

Goed

J. Kempenaar
8 July 2021

Altijd heerlijk eten!!

Gretha
5 July 2021

Ik had per ongeluk vergeten om aan te geven dat ik geen kruiden op de kipsnitsel wou hebben en dat heb ik geweten zo vreselijk veel zat er op het was niet weg te krijgen zo zout jammer maar de volgende keer er maar op letten om dat aan te vinken.. Snitsel helaas in de kliko moeten gooien.

P en H
27 June 2021

Complimenten πŸ˜‹πŸ‘ŒπŸ‘

Gretha
25 June 2021

Had satΓ© besteld het was heerlijk maar de pinda saus was vee l te pittig helaas. Het overheerste alles.

Van der Veen
24 June 2021
Pascal
19 June 2021
leo
19 June 2021

eten was goed

Bosma
15 June 2021
Alle Veenstra
11 June 2021

Top

Herder
6 June 2021
Hiemstra
6 June 2021

Dik in orde. Lekker gegeten

Muis
5 June 2021
Peter feddema
28 May 2021
Herder
26 May 2021
Ybeltsje
22 May 2021

Heerlijk ieten!!

Jan
22 May 2021
Alle Veenstra
20 May 2021

Altijd goed eten πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Monique
15 May 2021
Herder
15 May 2021
Bakker
14 May 2021

Was weer top!!!!

De jong
9 May 2021
Eddy en Tineke Nauta
8 May 2021

Super voor elkaar en lekker. Top !!

Ellen
7 May 2021

Heel tevreden. Besteld via de website en alles was precies op tijd klaar op de afgesproken tijd. Lekker eten voor een prima prijs.

Marijke de bruin
6 May 2021

Heerlijk eten.

Marten
6 May 2021

Was weer heerlijk zoals altijd

JK
6 May 2021
P en H
29 April 2021

Was weer heerlijkπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Postma
28 April 2021

De patat viel tegen.het was net of had het er vaker in het vet gezeten.de kipsnitsel was geweldig

Herder
28 April 2021

De patat was volgens mij 2x gebakken, was te donker en hard.

Biny Boersma
28 April 2021

Heerlijke patat met snacks... altijd goed!! En ook nog eens goedkoop, toppers!!

anja
27 April 2021

stond klaar en was erg lekker.heel vriendelijke bediening

Bakker
27 April 2021

Mmmmmmmmm!!!!!

Alle Veenstra
26 April 2021

Niets alles goed voor elkaar top

Muis
18 April 2021
Gaatze Bosma
17 April 2021

πŸ‘

P en H
17 April 2021

Lekkere snacks van goede kwaliteit en super vriendelijke bediening πŸ—πŸ”πŸŒ­πŸ¦

ARNOLD
17 April 2021

Groot compliment aan het hele team die in deze tijd van beperkingen het toch elke x maar weer opbrengen om de bestellingen perfect op tijd aan de man cq vrouw weten te brengen met behoud van kwaliteit van het product !

Martine
17 April 2021

Het eten was heerlijk!!

bart vd tuin
9 April 2021

keurige snackbar en het eten is snel klaar en het eten is altijd heerlijk

Tjallie
9 April 2021

De kipschnitzel was prima, maar de patat was dit keer zeer onder de maat. De patat was erg bruin, taai en wat aan de koude kant terwijl ik het precies optijd heb opgehaald. Heb wel eens beter van jullie gehad.

Bakker
6 April 2021

Was net als altijd erg lekker, en ook altijd aardige bediening.... top.

BAKKER
3 April 2021

Lekkurrrrrr!!!!

andries
26 March 2021

Altijd goede patat en kwaliteit kipsnitzel is wijd en zijd bekend top

Witveen
20 March 2021

Weinig patat voor 6 euro (6/8 pers6). We waren 4 volwassenen en 3 kinderen, maar hadden niet genoeg.

P en H
20 March 2021

πŸ˜‹πŸ—πŸ”πŸŸπŸ§†πŸ—πŸ”πŸŸπŸ§†πŸ—πŸ”πŸŸπŸ§†πŸ˜‹ Heerlijke snacks van goede kwaliteit, snelle service en altijd vriendelijk personeel πŸ˜‹πŸ—πŸ”πŸŸπŸ§†πŸ—πŸ”πŸŸπŸ§†πŸ—πŸ”πŸŸπŸ§†πŸ˜‹

Elzinga
19 March 2021
Kim Greving
18 March 2021

Al snel naar de verhuizing naar Twijzelerheide ontdekten we jullie snackbar. Wat ons als eerst opviel is het personeel aardig vriendelijke en voor al gezellig en dan ontdek je het over heerlijke eten je merkt aan alles dat het met liefde en zorg is klaar gemaakt echt een aanrader wij blijven zeker komen

Post
17 March 2021

Heerlijk was het weer,bedankt

Ida
13 March 2021

Helemaal Toppie!!!

Jittie
5 March 2021
Yonina
5 March 2021

πŸ‘πŸ»

Muis
28 February 2021

Is altijd goed

Ingrid
26 February 2021

Altijd goed !!

Annie Zwanenburg
25 February 2021

Heerlijke kapsalon pulled pork! Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Gretha
21 February 2021

Was lekker maar jammer dat de bami schijf nog wat koud was van binnen.

Jan de boer
14 February 2021

Alles perfect geregeld. Het eten was goed. Voor herhaling vatbaar.

ypie
9 February 2021

Was weer super lekker. Op de afgesproken tijd was het klaar.

leo
3 February 2021

het eten is er goed

Margriet
3 February 2021
Henk
2 February 2021

Altijd heerlijk eten en vriendelijke bediening πŸ‘πŸ‘

geert
31 January 2021
Corinne Hendriksen
30 January 2021

Elke week weer een feestje. Echt heerlijk, goede kwaliteit en goed verzorgd!

Bosma
29 January 2021

Altijd goed!!

Karin
28 January 2021

Op vakantie deze snackbar geprobeerd! Goede kwaliteit, vriendelijk! Het is dat het te ver weg is anders hadden we zeker nog een keer besteld

Bobbel
27 January 2021

Altijd goed

rudy
20 January 2021

Hele goede service

Doetsje Postma
19 January 2021

Voor de 2e keer deze week besteld. Erg lekker, niet duur en hele vriendelijke mensen. Vanaf vrijdag verhuizen we naar Twijzelerheide dus dan komen we hier vaker!πŸ₯°

Jorna
19 January 2021
Rick
15 January 2021

Patat was heel lekker dit keer. Bakt perfekt. Lekker hoor.

geert
10 January 2021
Eddy
10 January 2021

Heerlijk gebakken patat! Was perfect

rennie
8 January 2021

het zag er goed uit en smaakte heerlijk

Rick
8 January 2021

Hebben jullie andere friet of zo? Die waren een paar manden geleden veel lekkerder????? Verder alles prima!

Hillie
8 January 2021

Ut wie wer poerbest jer

RR
7 January 2021

Het was lekker! (Patat en frikandel speciaal) En de kwaliteit was weer prima! Tot de volgende keer.

Margriet
6 January 2021
Joshua
5 January 2021

Lekkere kapsalon pulled pork met goeie knoflooksaus. Enige minpuntje was dat de curry een ander merk was dan aangegeven op de site

Margriet
2 January 2020
Sandra Annema
31 December 2020

Altijd heerlijke snacks en patat! πŸ‘ŒπŸ‘

Margriet
23 December 2020
Alex
23 December 2020

Was weer heerlijk

Muis
19 December 2020

Oltyd lekker

Margriet
15 December 2020
Rick
12 December 2020

Mooi op tijd. Vriendelijk. Het patat is anders de laatste paar keer. Niet zo lekker als normaal???

Janke
6 December 2020
Harrie
3 December 2020

Kwaliteit en kwantiteit

MW
25 November 2020

2 kipsnitzel menu's besteld . Het was heerlijk , goed verzorgd menu , veel voor weinig ( prijs ) Top , een aanrader ! Wij bestellen zeker nog een keer .

Frans
22 November 2020

Eten prima,eten was klaar op afgesproken tijd. als ik een cijfer mag geven,een negen.

Van der heide
21 November 2020
Anoushka
20 November 2020

Heerlijk

Peter Feddema
20 November 2020
Anoushka
16 November 2020

Heerlijk gegeten

Margriet
14 November 2020
JK
11 November 2020
Tjipke
8 November 2020

It smakke sa as altiid wer pΓ»rbΓͺst

Jan Adema
6 November 2020

Heerlijk eten

Janke
1 November 2020

gewoon zoals het hoort te zijn de snacks

Margriet
1 November 2020
Alex
31 October 2020

Betere snackbar niet in de walden Goede prijs kwaliteit verhouding

Rick
31 October 2020

πŸ‘

Sjoukje de Haan
30 October 2020

Heerlijke patat en overheerlijke snacks vooral de kipschnitzel is een aanrader.

Hillie Hiemstra
30 October 2020

Heerlijk eten!

Klaver
29 October 2020

Top

Kingma
29 October 2020

Altijd netjes op tijd klaar en goede en rustige sfeer, zaak om complimenten aan te geven!

Rick
26 October 2020

πŸ‘

Eddy
24 October 2020

Altijd superlekker en vers, en niet duur

Arie
23 October 2020
veenstra
20 October 2020

goede service en precies op tijd klaar.

Harrie
16 October 2020

Prijs en kwaliteit super

Rick
15 October 2020

Perfect

Anne
13 October 2020

Gemakkelijk onderweg en bestelling doen en op exact de juiste tijd opgehaald. Super!

mulder
11 October 2020

bestelling op de afgesproken tijd klaar. heel prettig

Sylvia Douma
7 October 2020

Veel keuze en goede kwaliteit/prijs verhouding!

geert
4 October 2020
Witteman
3 October 2020

Vanavond berenhap besteld en gegeten maar viel erg tegen, de uien en de buitenrand van de berenhap waren zwart en ook hard en droog. Zo jammer

Willie de Haan
3 October 2020

Altijd heerlijke snack. Goeie, aardige service en ook nog voor een hele leuke prijs! Wij bestellen hier altijd en het valt nooit tegen. Aanrader!

Meike Elzinga - Dijkstra
2 October 2020

Het smaakte prima en het stond precies op de doorgegeven tijd klaar, wat erg fijn is!

Wytske
1 October 2020
Oenejaap
26 September 2020
Rik
25 September 2020
Gaatze Bosma
25 September 2020

Altijd top eten en snel geregeld. Online bestellen altijd op de minuut geregeld πŸ‘Œ

van der West
24 September 2020

Alles netjes in orde, netjes wat ik als extra heb gevraagd. Lekker warm...

Hiemstra
22 September 2020

Goed bereid eten en vriendelijke mensen.

Sander
20 September 2020
Witteman
18 September 2020

Super lekker gegeten, tot volgende keer!

JJ.L
13 September 2020

Lekker gegeten!

Fam. van der Boon
12 September 2020
Witteman
12 September 2020

Het was mega druk dat zegt genoeg denk. Kapsalon gegeten en was heerlijk, ik ga zeker vaker wat halen bij jullie.

Wytske
9 September 2020
geert
6 September 2020
Bergstra
3 September 2020

Super geregeld

Femke
30 August 2020
geert
23 August 2020
Priscillia
21 August 2020

Gisteren voor het eerst besteld, en we hebben heerlijk gegeten. Wij komen zeker nog een keer terug :)

Anoniem
15 August 2020

Altijd lekker eten

Margriet
11 August 2020
Nico Bosma
10 August 2020

Helemaal super!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Dirk
5 August 2020
Johannes
2 August 2020

weer heerlijk gegeten en lekker makkelijk en vlot besteld betaald en afgehaald. kipschnitzel is nergens lekkerder dan van het West.

Johannes
30 July 2020

heerlijke Plates op tijd gereed nog goed warm als je thuis komt kortom perfecte service en een aanrader

Sietze Wijbenga
28 July 2020

Een prima alternatief als je in De Westereen eens niet kunt worden geholpen. Goede kwaliteit, porties ruimschoots voldoende. Aanrader.

piet van der meer
25 July 2020

het was heerlijk we konden het niet op, we komen zeker terug

Ψ§Ω„ΩˆΩ‰Ω„Ψͺ
11 July 2020

.

Hiemstra
28 June 2020

Dik in orde

Dirkje Verburg
28 June 2020

Het was makkelijk en handig om online te bestellen. Het eten was op tijd klaar. Er was meer dan genoeg en smaakte heerlijk!

lutines
26 June 2020

goed eten voor een LAGE prijs πŸ˜‹πŸ˜‹

Annie Zwanenburg
9 June 2020

Zoals altijd was het weer heerlijk!!!

Muis
7 June 2020

Suuuper

L haveman
5 June 2020

goed eten voor weinigπŸ˜‹πŸ˜‹

Bergsma
28 May 2020
Loonstra
25 May 2020
J. Postma
24 May 2020
Margriet
24 May 2020
H kloosterman
23 May 2020

Ondanks dat de pindasaus ontbrak heerlijk gegeten zoals altijd.top

Johannita Bijlsma, van Noordenburg
21 May 2020

Het was heerlijk, mooi optijd klaar πŸ‘

Nico Bosma
21 May 2020

Het eten smaakte allemaal weer super zoals altijd. 1 nadeel er zat deze keer weinig patat in de bakjes iets meer als vlak afgestreken. Betaal liever meer en dan goed volle bakjesπŸ˜„

Margreet
21 May 2020

Lekker gegeten en ideaal zo via Internet bestellen en betalen. Stondvolgens planning perfect klΓ€ar

Janny prins
20 May 2020

Fantastisch

Loonstra
18 May 2020

Altijd goed

BB
17 May 2020

Topperrrrrrrtje! β€˜t west is tha best

Roel
17 May 2020
Greths
14 May 2020

Was heerlijk maar als ik doorgeef dat ik schijfjes in mijn kapsalon wil verwacht ik dat die er ook inzitten en niet patat die er nu in zat... Maar het was verder erg lekker en lekker veel saus.

Hans Brolsma
13 May 2020

Altijd vlot klaar, Noflike bediening en natuurlijk fijn etenπŸ˜ƒπŸ‘

J. Postma
10 May 2020
Roel de bruin
7 May 2020
Margriet
6 May 2020
J. Postma
3 May 2020
Gerrit
1 May 2020

Toppie! πŸ‘πŸΌ

Jacob
30 April 2020

Goede prijs kwaliteit verhouding. En nu tijdens de corona makkelijk en goed opgezet om toch nog een snackje te kunnen bestellen

Tjipke
27 April 2020

Praet my net oar wat oars. In patatsje, kikastick en frikandel fan 'it West", is altiid in skot yn de roas.

J. Postma
26 April 2020
Tetsje
26 April 2020

Was prima voorelkaar

Kenner
26 April 2020

πŸ‘ŒπŸΌ

Tanja
26 April 2020

Heerlijk

Jacoba
24 April 2020

Heerlijke plates gehad! Lekker klaar gemaakt en kip schnitzel was weer heerlijk mals

J. Postma
20 April 2020
Angenieta
18 April 2020

Vind het goed en ben blij dat het zo kan dan kunnen we toch nog een keer patat halen

ypie
15 April 2020

Goede service en op tijd klaar. Tevens was het eten heerlijk.

Marja
13 April 2020

Prima service, lekker eten!

Tanha
12 April 2020

Heerlijk!!

J. Postma
12 April 2020
Gretha
10 April 2020

Was toppie!

Gaatze Bosma
7 April 2020

Altijd super voor elkaar.

Smittie
5 April 2020

πŸ‘Œ

G Woudwijk
5 April 2020

Super= vlot overzichtelijk bestellen en afhalen.!

J. Postma
5 April 2020
Margriet
2 April 2020
Tjipke
29 March 2020
J. Postma
29 March 2020
Janny prins
29 March 2020

Eten was lekker!

Kooistra
29 March 2020
Pietersma
28 March 2020

Was weer heerlijkπŸ‘πŸ»

Martens
28 March 2020
No
28 March 2020

Prima service, lekker etenπŸ‘

Bouma
28 March 2020
Sylvia
24 March 2020
Ybeltsje
22 March 2020

Goeie service & het eten is altijd heerlijk!!!!

Esther
22 March 2020
E. Postma
22 March 2020

Topkwaliteit vooral de kipsnitzel en het personeel altijd vriendelijk en beleefd